India are peste 700 de milioane de utilizatori de internet, iar SUA au peste 330 de milioane de utilizatori

 



India și utilizatorii de internet

Internetul a revolutionat lumea în ultimii ani. Populația utilizatorilor de internet din întreaga lume s-a triplat de la două miliarde în anul 2019, la peste trei miliarde în prezent. Țări ca India și SUA au văzut un creștere semnificativă a utilizatorilor de internet. 

În India, numărul lor a crescut la peste 700 de milioane, în timp ce numărul utilizatorilor de internet din SUA a înregistrat o creștere de la 250 de milioane în anul 2019 la peste 330 de milioane în prezent.

În acest articol vom vorbi despre India și SUA ca țări care se luptă cu creșterea numărului de utilizatori de internet, în paralel cu provocările și beneficiile pe care acest lucru le aduce.

SUA și utilizatorii de internet

După India, cu peste 700 de milioane de utilizatori de internet, Statele Unite ale Americii sunt țara cu al doilea număr de utilizatori de internet, cu 330 de milioane de utilizatori. Aceasta cantitate de utilizatori de internet creează ocazii imense pentru companii și afaceri private, precum și pentru organizații publice și guvernamentale. 

Cu toate acestea, este important de remarcat că, deși este importantă, tehnologia nu este motivul principal pentru creșterea numărului de conexiuni la internet. De fapt, accesul public la internet și numărul persoanelor care au un computer sunt principalele factori care au dus la creșterea numărului de utilizatori de internet din SUA.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii